Camper Amerika – Wegbrengactie

Camper Amerika – Wegbrengactie

Er is een aantrekkelijke en goedkope manier om een reis door Amerika te maken met een camper. Je kunt je namelijk aanmelden om een nieuwe camper weg te brengen naar de verhuurlocatie. Deze reizen vertrekken meestal vanuit Chicago. De camper komt rechtstreeks van de fabriek en moet voor de verhuur in het komende vakantieseizoen naar de verhuurlocatie worden gereden. Als je je hiervoor aanmeldt als “vrijwilliger” kun je voor een zeer scherp tarief een camperreis door Amerika maken.

Waar moet je rekening mee houden?

Als je een camperreis door Amerika maakt met een “wegbrengcamper” dan moet je met een aantal dingen rekening houden. Je rijdt met een nieuwe camper die rechtstreeks van de fabriek komt. Het kan dus gebeuren dat je onderweg met technische problemen te maken krijgt. Je wordt niet gecompenseerd voor oponthoud onderweg, het is dus aan te raden geen strakke planning aan te houden. Deze wegbrengacties worden altijd in het voorjaar gepland. Houd er rekening mee dat sommige attracties dan niet of beperkt toegankelijk zijn. Sommige locaties kunnen door weersomstandigheden niet of slecht bereikbaar zijn. Het kan zijn dat de watervoorziening niet werkt omdat deze vanwege bevriezingsgevaar van de leidingen buiten werking is gesteld.

Meld je tijdig aan voor een wegbrengactie

Wil je gebruik maken van de mogelijkheid om een wegbrengcamper te huren, meld je hiervoor dan tijdig aan. Je kunt geen keuze maken uit verschillende campertypes, de fabrikant en verhuurder bepalen welke camper op dat moment moet worden weggebracht. De eindbestemming van je reis is uiteraard de locatie waar de camper naartoe moet worden gereden, dit is meestal een bekende plaats aan de westkust van de Verenigde Staten.

Een unieke kans voor een voordelige campertrip

Een wegbrengactie is een unieke kans om voordelig met een camper door Amerika te reizen. Onderweg word je gevraagd om geconstateerde gebreken van de camper te noteren. Deze kunnen dan bij aankomst direct worden hersteld voordat de camper voor de officiële verhuur de weg op gaat. Je kunt over het algemeen van alle faciliteiten in de camper gebruik maken. Omdat de huurprijs een stuk lager is, betaal je voor deze reis minder dan voor een regulier geplande reis. Je moet daarbij soms wat ongemakken onderweg voor lief nemen. Wil je gebruik maken van deze mogelijkheid dan is hierover op diverse websites informatie te raadplegen.