Camper huren Amerika 2 personen

Een rondreis door Amerika staat bij veel mensen op het verlanglijstje. Eén keer in je leven moet je toch een keer “de grote plas” over om dit fascinerende continent te bezoeken. Een ideaal vervoermiddel tijdens je reis is een camper. Met een camper kun je gemakkelijk overal komen en er zijn in alle staten van de VS voldoende plaatsen waar je kunt overnachten. Reis je met zijn tweeën dan is een camper huren in Amerika voor 2 personen eenvoudig vanuit Nederland te regelen. Zodra je weet wanneer je in de VS verblijft kun je online een camper reserveren.

Aan welke eisen moet mijn camper voldoen?

Je bepaalt natuurlijk zelf aan welke eisen je camper moet voldoen. Over het algemeen zijn alle campers die in de VS te huur zijn minimaal geschikt voor vier personen. Dus als je met zijn weeën reist dan heb je altijd wel genoeg ruimte. Een kleinere camper heeft als voordeel dat het rijden ermee wat gemakkelijker is. Zeker als je in Nederland alleen ervaring hebt met het rijden met een gewone personenauto dan is een camper best een “gevaarte” waar je even aan moet wennen. Je hebt overigens geen speciaal rijbewijs nodig voor een camper, je mag ermee rijden als je een Nederlands rijbewijs B of BE kunt overleggen.

Comfort in de camper met 2 personen

In een Amerikaanse camper voor 2 personen heb je de beschikking over veel comfort. Je hebt onder andere een compleet uitgeruste keuken waar je de maaltijden kunt bereiden en koffie en thee zetten. Daarnaast zijn er voldoende slaapplaatsen en er is een toilet en soms ook een douche beschikbaar. Op veel camperstandplaatsen kun je overigens ook douchen als jouw camper geen eigen douche heeft. Hier kun je vaak ook voor een paar doller per persoon een heerlijk ontbijt krijgen. Altijd een goed begin van een nieuwe dag.

Een onbezorgde reis met je eigen camper

Je kunt je gehuurde camper vaak in de buurt van je aankomst luchthaven ophalen. Als dit niet zo is dan is er soms ook een mogelijkheid dat de camper naar je hotel wordt gebracht of dat je hem ophaalt door er met een huurauto of taxi naartoe te reizen. Als je een reis van A naar B maakt kun je de camper meestal inleveren in de plaats waar je reis eindigt en hoeft hij dus niet te worden teruggebracht naar het beginpunt van je trip.