Camper huren Amerika met kleine kinderen

Een camperreis door Amerika met kleine kinderen is prima te doen. Een camper is zelfs het meest ideale vervoermiddel als je met kleine kinderen reist. Terwijl papa of mama achter het stuur zit kunnen de kids in de camper lekker een dutje doen, knutselen of televisie kijken. Je bent dus ook meteen af van jengelende kinderen op de achterbank van een auto omdat er niet genoeg ruimte is en de één dit en de ander dat wil doen onderweg. Een camper huren in Amerika met kleine kinderen is dan ook een veel gebruikte optie.

Camper huren kleine kinderen

Ben je van plan om een camperreis met je kinderen door Amerika te maken dan kun je de camper al in Nederland reserveren. Er zijn diverse websites te vinden waar je de camper van je keuze direct kunt bespreken voor de periode van jullie vakantie. Je kunt de opties van de campers met elkaar vergelijken en zo de voor jullie gezin meest ideale camper uitkiezen. De camper kun je in de meeste gevallen direct na aankomst in de buurt van het vliegveld ophalen. Of reserveer voor de eerste nacht een hotel zodat jullie je kunnen opfrissen en genieten van een goede nachtrust voordat de camperreis gaat beginnen.

Alles bij de hand in de camper

Zeker als je met kleine kinderen reist heb je vaak wat meer bagage bij je. Denk bij voorbeeld aan luiers, speelgoed, extra kleding en misschien ook speciaal eten uit Nederland voor de kleine. Deze extra bagage moet je steeds met je mee slepen als je bij voorbeeld met een auto van hotel naar hotel reist. Huur je een camper dan heb je dit probleem niet, alle bagage gaat dan de camper in en reist automatisch mee. Dit is natuurlijk wel een reden om bij het reserveren van de camper rekening mee te houden, zorg dat er voldoende ruimte is om alle bagage kwijt te kunnen.

Zorg dat je alle papieren bij je hebt

Ieder kind moet voor een reis naar Amerika een eigen paspoort hebben met een voldoende geldigheidsduur. Ben je alleenstaande ouder? Zorg dan dat de andere ouder toestemming geeft voor het verblijf in de Verenigde Staten en dat je ook een kopie van het paspoort van de andere ouder kunt tonen. Zo’n verklaring kan ook in het Engels worden opgesteld zodat er geen misverstand optreedt over het feit of je de kinderen rechtmatig hebt meegenomen.